avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... nr false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

nr false

buna ziua , in urma cu 2 ani jumate am condus un vehicul cu nr false nestiind ca acestea sunt false am avut o gramada de termene iar astazi in sfarsit are loc pronuntarea intrebarea mea este care sunt sansele sa primesc amanarea aplicarii pedepsei tinand cont ca nu am mai facut nimic de natura penala pana acum
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
stefanstanciu 97, utilizator
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstamtele reale si personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am condus cu permisul suspendat Daniel1111636 Daniel1111636 Am condus cu permisul suspendat. Care sunt sansele sa primesc renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei? Se mai tine cont de altceva ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.am nevoie de un sfat de la dvs.un prieten bun a condus ... galcsb galcsb Bună ziua.Am nevoie de un sfat de la dvs.Un prieten bun a condus autoturismul personal cca 600-700 m pe un drum public.A intrat intru-un stâlp de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru consum de alcool la volan. la ce urmări să mă aștept? VMarius91 VMarius91 Buna ziua! Acum 3 luni de zile eram in drum catre un magazin, am facut stanga pe un bulevard care era prevazut cu linii duble continue galbene insa nestiind ... (vezi toată discuția)