avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am condus cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am condus cu permisul suspendat

Am condus cu permisul suspendat.
Care sunt sansele sa primesc renuntarea la aplicarea pedepsei sau amanarea aplicarii pedepsei?
Se mai tine cont de altceva in vederea aplicarii " amanarii aplicarii pedepsei" in afara de condiții din art 83.cp?
Individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Pentru celeritate si pentru o aparare eficenta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condus la volan sub influenta canabisului. AlexandruBragadiru AlexandruBragadiru Buna ziua, în data de 01.07.2021 am fost oprit de un filtru de politie, în urma căreia am fost depistat cu consum de Cannabis pozitiv. Am recunoscut ca, ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul ... cyan cyan In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul in perioada de suspendare a dreptului de a conduce se elibereaza dovada inlocuitoare cu ... (vezi toată discuția)