avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Imi puteti spune care este valoarea pensiei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Imi puteti spune care este valoarea pensiei de invaliditate ...

Buna ziua!
Imi puteti spune care este valoarea pensiei de invaliditate gradul 3 ??
Sau cum se calculează, mi a venit decizia nu stiu daca se ia vechime in calcul, am 19 ani vechime si mi a venit decizia cu 430 ron.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
chic36, utilizator
Cel mai recent răspuns: chic36 , utilizator 18:44, 23 Februarie 2021
Nu exista o valoare fixa a pensiei de invaliditate gradul III
Se calculeaza punctajul mediu pe contributivitate (toata activitatea)la care se aplica indicele de corectie(la acest moment 1,41).
Daca din calcul iese sub 800 de lei, se va primi indemnizatia minima pentru pensionari in suma de 800 lei.
Va mulțumesc frumos pentru răspuns!!
O seară bună!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept ... alexser24 alexser24 Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti. Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza pensia de invaliditate? Nicole09 Nicole09 Buna seara, As dori sa aflu cum se calculeaza pensia pe caz de boala la 36 de ani, cu o vechime de 15 ani daca se include si CCC. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Cumpararea de vechime in munca e discriminatorie alexstaneci alexstaneci As dori sa aflu cum poate fi atacata ordonanta de urgenta care da posibilitatea cumpararii de vechime in munca pentru pensie , doar persoanelor care nu au ... (vezi toată discuția)