avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, primăria comunei de care aparțin a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, primăria comunei de care aparțin a cadastral o ...

Bună ziua, primăria comunei de care aparțin a cadastral o suprafață de 100m2 în proprietatea primăriei din bucata mea de pământ. Era o porțiune fără gard pe care o foloseam pentru depozitare lemne iarna și alte lucruri temporare (2-3 zile când era cazul.). Am luat de la primărie act pentru suprafața deținută unde sunt trecuți 800m2, vreau sa fac cadastrarea și fără a lua în considerare cei 100m2, îmi ies 716m2. Ce as putea face în aceasta situație? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Primaria comunei refuza semnarea noului cadastru iliutavasilescu iliutavasilescu Primaria comunei refuza semnarea noului cadastru din 2019, pe aceleasi limite anterioare cadastrului pe care l-au semnat si consemnat ca vecinatate in 2015 si ... (vezi toată discuția)
Trotuarul, spatiu public sau privat? adriana m adriana m Buna ziua, va cer parerea intr-o problema care framanta de mai multa vreme.Din extrasul de carte funciara rezulta ca detin o suprafata de X mpatrati.Din ... (vezi toată discuția)
Problema ingradire proprietate + intabulare andraiuliam728 andraiuliam728 Bună ziua! Deținem un pamant cu o suprafata de 1800mp în titlul de proprietate, 1781mp reali in urma intabulării , proprietari fiind noi. Am construit gard ... (vezi toată discuția)