avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Vin cu o întrebare, va rog aștept mult, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Vin cu o întrebare, va rog aștept mult, aștept ...

Bună seara! Vin cu o întrebare, va rog aștept mult, aștept răspuns. un contract de comodat imobiliar facut pentru a demonstra domiciliul din buletin, trebuie validat la notar?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:50, 23 Februarie 2021
Comodatul nu este unul dintre contractele cate trebuiesc obligatoriu să fie autentificare la notar.Nu stiu ce înțelegeți dvs prin,,, demonstarea"domiciliului si cui vreti sa demonstrații,Este posibil ca reprezentantii unei instituții să vă ceară autentificat pt ca asa sunt obisnuiti.
Ultima modificare: Marți, 23 Februarie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat (habitatie viageră) alexandu823 alexandu823 Buna seara, Sunt proprietar al unui apartament in care mama mea are drept de habitatie viagera. Pot face un contract de comodat fara prezenta mamei la notar ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Apollo_ro Apollo_ro Buna ziua. Va rog ajutati-ma cu o solutie pentru urmatoarea problema. Am in folosinta o masina, proprietate a tatalui meu. Vreau sa obtin un loc de parcare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre soti, pentu loc parcare ??? ionuca ionuca Buna ziua, Am intalnit urmatoarea problema: astazi m-am dus la Serviciul parcari sector 4, pentru a innoi contractul de parcare auto. Printre alte cerinte ... (vezi toată discuția)