avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara.Ma numesc Dragomir. Astazi am primit un ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara.Ma numesc Dragomir. Astazi am primit un telefon de ...

Buna seara.Ma numesc Dragomir. Astazi am primit un telefon de la serviceul unde masina mea a foet reparata urmare a unei coliziuni in parcarea din fata blocului , de catre un vecin. Am facut amiabila ,am mers la constatare cu documentele si de acolo la service Hyundai reprezentanta Constanta. Dupa o alta constatare au trimis la societatea de asigurare City Insurance un raport cu pretul de reparatie care a fost aprobat si la citeva zile am fost in service Hyundai unde a fost reparata masina. Asta a fost anul trecut ,astazi ma sunat serviceul sa ma anunte ca City Insurance nu a facut plata total sau partial si urmeaza sa fiu dat in judecata eu cel pagubit . Ce vina am eu in aceasta situatie si ce trebue sa fac ? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:45, 24 Februarie 2021
Daca o să va dea în judecată mergeți cu acțiunea la un av pt a va formula întâmpinare,o cerere în care chemați in garantie asiguratorul etc.Societstile de asigurare plătesc cu mari întârzieri,sau atunci cand plătesc o fac doar parțial,..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma ... AlexSim AlexSim Buna ziua, am fost lovit de un individ cu masina in timp ce ma deplasam pe carosabil, a deschis portiera cu putere si mi a facut paguba la masina. Si a ... (vezi toată discuția)
Solutie legala reparare cu rca arexuta arexuta Sunt proprietara unui autoturism OPEL ASTRA K achizitionat de la ATP MOTORS Baia Mare. Mentionez ca autoturismul este nou-nout, achizitionat in urma cu 2 luni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! dauna casco perfect cover. În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit ... Florin1010 Florin1010 Buna ziua! În data de 05.05.21 am avut un accident, am lovit in spate un autoturism, am completat constatere amiabila. Pe lângă RCA am și o polița Casco ... (vezi toată discuția)