Buna ziua ! Am primit săptămâna trecută o somație de plată însoțită de un titlul executoriu pentru un rest de plata a impozitului pe venit la un PFA . Precizez că suma aceasta de plata am aflat că o am de achitat anul trecut după starea de urgență când am depus declarația unica . Eu nu dispun de aceasta sumă de bani pentru a o achita integral in cele 15 zile care erau precizate pe somație ,așa că am fost la ANAF azi și m au pus sa completez o declarație de eșalonare a acelei sume de bani . Întrebarea mea este din momentul depunerii acelei declarații de eșalonare la ei unde mi s a dat și un Nr de înregistrare executarea silita mai poate fi demarată atâta timp cât doamna de acolo mi a spus că voi fi sunata de către colegii dumneaei in decurs de câteva zile . ?De ce acte o să am nevoie în momentul în care o să fiu chemata la ei ?mulțumesc anticipat
Din momentul înregistrării cererii de esalonare, executarea silită se suspendă. La această întâlnire prezentati inscrisuri care sa demonstreze imposibilitatea platii integrale în termen de 15 zile.
Titlu executoriu
ytalyanu
Cu respect
Ma aflu intr-o situatie dificila deoarece in decursul anului 2014 am primit 2 amenzi de circulatie pe care nu l-am putut achita.
Astazi primesc ... (vezi toată discuția)