avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada intrare în tara, autoturism. Buna seara, am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada intrare în tara, autoturism. Buna seara, am nevoie de ...

Dovada intrare în tara, autoturism.
Buna seara, am nevoie de o dovadă de intrare în țară, a unui autoturism importat din UK. Mi s-a solicitat la SPCRPCIV, pentru evitarea platei taxei vamale. Problema este că am avut rovinieta plătită dar nu mai găsesc chitanță, ce alta dovada as putea sa folosesc ? De unde as putea face rost de chitanță rovinietei. ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:36, 25 Februarie 2021
Existenta unei roviniete valabile se poate verifica electronic:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rovinieta dar am pierdut chitanta! catalinuk catalinuk Buna ziua! Recent am fost in Romania cu maina inmatriculata in Marea Britanie. Am cumparat rovinieta pentru 30 zile dar din pacate fara sa realizez am pierdut ... (vezi toată discuția)
Rovinieta gabi_01_85 gabi_01_85 buna ziua.soferul meu a luat amenda electronic pt ca nu aveam rovinieta platita la masina .Cum pot dovedi ca eu nu eram in masina in acel moment si as mai vrea ... (vezi toată discuția)
Contraventie rovinieta IONICA VADUVA IONICA VADUVA Am o dilema: PVCC de neplata a rovinietei, data circulatie 01.11.2014 data constatare 16.02.2015 data comunicare 23.02.2015 este corect chiar daca PVCC nu este ... (vezi toată discuția)