avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara.Parintii mei au facut contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara.Parintii mei au facut contract de intretinere cu bunicii ...

Buna seara.Parintii mei au facut contract de intretinere cu bunicii mei,dupa moartea acestora sa ramana parintii mei proprietari.Bunicul meu a decedat,iar dupa aceea eu ,nepoata lor m-am mutat in casa, alaturi de parinti si de bunica.Am mansardat casa,si intrebarea mea este cum as putea trece mansarda pe numele meu,cu acordul parintilor si a bunicii mele.
Cel mai recent răspuns: nagymihaela , utilizator 13:11, 6 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru mansardare va trebuia autorizație.apoi v-o pot vinde sau dona legal
Buna ziua.Am autorizatie,si chiar am facut apartamentare.Notarul la care am fost cu actele ,mi-a spus ca nu se poate face nimic legal atata timp cat traieste bunica mea,chiar daca as avea inclusiv acordul ei sa trec aceasta parte de casa pe mine. Va multumesc anticipat,pentru raspuns.
Nu e adevărat.se poate.
Va multumec mult..Am sa incerc sa schimb notarul,sa imi rezolv problema.
Buna ziua.Am fost din nou la notar ,iar acesta a zis ca atata timp cat este valabil contractul de ingrijire,casa nu se poate vinde sau instraina,nici toata, nici apartamentata..Atata timp cat bunica mea traieste ,chiar daca este proprietatea parintilor si a bunicii,singurul lor drept este sa locuiasca in ea,

Alte discuții în legătură

Act de donatie / testament aurel1990 aurel1990 Buna ziua. Bunica mea materna traieste , iar bunicul matern a decedat inainte ca eu sa ma nasc (nepoata).Ei (bunicii) au doua fete: eu sunt una dintre nepoate ... (vezi toată discuția)
Donație ethel ethel Bună seara, O nepoată vrea ca bunica ei să-i doneze o bucată de pământ. Bunica îi spune nepoatei că nu îi poate dona acel teren, deoarece un notar ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)