Buna seara.Parintii mei au facut contract de intretinere cu bunicii mei,dupa moartea acestora sa ramana parintii mei proprietari.Bunicul meu a decedat,iar dupa aceea eu ,nepoata lor m-am mutat in casa, alaturi de parinti si de bunica.Am mansardat casa,si intrebarea mea este cum as putea trece mansarda pe numele meu,cu acordul parintilor si a bunicii mele.
Buna ziua.Am mers si la un alt notar.Am primit acelasi raspuns ca atata timp cat traieste bunica,nu se poate face nimic,chiar daca am acordul tuturor.Am primit un raspuns destul de "ciudat"sa astept sa moara bunica mea,si dupa aceea voi putea trece partea de mansarda pe mine.
Va multumesc,luni am sa consult si un avocat..Ei zic ca daca bunica a dat casa parintilor cu act de vanzare cumparare,dar cu clauza de intretinere,,casa nu poate fi instrainata si nici vanduta pana traieste bunica.
Donație
ethel
Bună seara,
O nepoată vrea ca bunica ei să-i doneze o bucată de pământ. Bunica îi spune nepoatei că nu îi poate dona acel teren, deoarece un notar ... (vezi toată discuția)