avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... mizerie constanta pe scara blocului - ce se poate face?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

mizerie constanta pe scara blocului - ce se poate face?

Stau la mansarda, iar vecinul de vizavi ocupa scara in mod constant cu diverse obiecte si vechituri pe care nu are unde sa le depoziteze, abia am loc sa trec de ele. Femeia de serviciu nu vrea sa faca curat la etajul nostru din cauza acestui vecin. Cu toate ca toti ceilalti vecini il roaga sa faca curat, el nu face decit foarte rar. Mentionez ca blocul nu are asociatie de proprietari, nici administrator (este bloc vechi, cu 10 apartamente, in centru). Motivul care s-a invocat este ca sint prea putini proprietari ca sa se poata infiinta asociatia (sint 8 proprietari in prezent). Este adevarat?

In alta ordine de idei, ce se poate face cu vecinul care face mizerie pe scara? Am sunat la Politia comunitara si mi s-a zis ca nu intra in competenta lor, sa vorbim cu vecinul sa faca curat. Unde se pot face sesizari in alta parte? Sau ce alte solutii exista?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: cherryblossom , utilizator 13:07, 4 Ianuarie 2010
va multumesc mult! acum am inteles foarte bine, chiar mi-ati fost de mare ajutor!
o zi buna va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - fișele posturilor Cristescu Laura Cristescu Laura Imi puteti spune va rog, ce atributii are femeia de serviciu la o scara de bloc? Dar administratorul, presedintele, gospodarul si comitetul executiv al ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator bloc irinastnciu irinastnciu Exista posibilitatea infiintarii unei asociatie de scara? Datorita unor mari nemultumiri referitoare la acuala administratora de bloc care zice dansa este si ... (vezi toată discuția)
Asociatie fara presedinte apt4bm apt4bm Buna, asociatia de proprietari in blocul nostru a fost infiintata in 2001. de atunci cei care apareau trecuti ca membrii ai comisiei de cenzori au vandut ap ... (vezi toată discuția)