avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara , am si eu o intrebare ce necesita un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara , am si eu o intrebare ce necesita un raspuns urgent ...

Buna seara , am si eu o intrebare ce necesita un raspuns urgent ! In urma unui scandal in mediul online , amenintari din ambele tabere , respectivul a ajuns la poarta la mine , trimitandu mi video uri cum tipa in fata portii , etc . Am iesit afara , i am dat un jet de spray si m am retras , vazand ca era o autospeciala de politie in urma dansului , stiind sigur ca sunt prieteni . Am fost incatusat repede , bagat in masina cu el , pe drum cel cu care am avut altercatia , a fost incurajat de prietenul lui politist sa mi se aplice cativa pumni . am ajuns la sectie , am luat amenda amandoi , tot ma ameninta pe acolo defata cu prietenul lui politist . Am dat cateva declaratii , am un certificat medico + legal , video uri si apeluri cum ca e in fata portii , etc . Ce pot face in situatia de fata ? am impresia ca politistii incearca sa il scape pe cel in cauza , si pe colegul lor ce a comis abuzuri . Mentionez ca eu eram incatusat , celalalt , nu ! De ce m as putea lega ? Mi se pare scump rau un avocat 2000 de lei sa te reprezinte odata ... (atat mi s a cerut)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:46, 25 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă 2000 de lei e scump tau atunci faci economie si te apuci sa citesti penal,procedură penală,legi speciale,formulez tu plangerea,o depui unde crezi tu că se solutioneaza fără să intervina militianul din sat,propui probe,,dacă durează 2,3 ani pana se solutioneaxs faci cereri de urgentare,te descurci tu..Daca soluția te nemulțumește și șmecherul te sfidează și nu e trimis in judecata faci plângere împotriva soluției etc.Nici nu imi pun problema ca nu te descurci,întrebarea e ce faci dacă mai vine peste tine de 2,3 0ri.Succes.
Nu mai spun ca poate ajungi si in instanta sa fii judecat...sa vezi acolo preturi, daca se mai poate face ceva

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Dacă 2000 de lei e scump tau atunci faci economie si te apuci sa citesti penal,procedură penală,legi speciale,formulez tu plangerea,o depui unde crezi tu că se solutioneaza fără să intervina militianul din sat,propui probe,,dacă durează 2,3 ani pana se solutioneaxs faci cereri de urgentare,te descurci tu..Daca soluția te nemulțumește și șmecherul te sfidează și nu e trimis in judecata faci plângere împotriva soluției etc.Nici nu imi pun problema ca nu te descurci,întrebarea e ce faci dacă mai vine peste tine de 2,3 0ri.Succes.

Cazul dvs. necesita si bataie de cap pentru avocat o singura data intr-o zi.
O singura data poate insemna si 10 ore cu scandal.Depinde si ce se intampla in acele ore.Este mult de discutat numai la modul general...
Eu am stat si 26 de ore, o singura data, intr-o zi, desi nu mai era chiar o zi.

Daca se sta 2 ore poate fi mult 2000 lei dar depinde de la caz la caz, depinde de o posibila interventie eleganta dar decisiva a avocatului care sa schimbe soarta intregului proces penal.Daca va angajati avocat asa aiurea fara sa va apere va poate costa mai putin dar este posibil sa nu va ajute.
Este greu sa va explic teoria artei apararii avocatului in procesul penal pentru ca se poate scrie o carte pe acest subiect si daca as scrie nu ati citi.

Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Nu stau in sat , stau in iasi , in centru chiar , de asta e si putin cam dureros ca in 2021 sa iti faci legea cu un politist in centru unui oras , destul de mare zic eu . poate nu m am formulat corect , nu e scump la general dar , am de platit o chirie , o fetita de 8 luni si e greu sincer sa va spun , e scump pentru mine . Respectivul , nu mai vine peste mine , scopul lui era sa traga bani de pe mine , voia sa fie batut ca apoi sa actioneze doar ca , eu am vazut masina de politie si i am dat doar spray . Ma asteptam la niste indrumari , pentru asta credeam ca e si acest forum , oricum , va multumesc pentru timpul acordat !
2000 lei nu este mult.
Ati primit multe răspunsuri.
Bine ca nu am scris mai mult ca nu va ajuta cu nimic.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scandal cu urmari grave?! Lavinia-Ingrid Lavinia-Ingrid Aflandu-ma in vizita la un cunoscut cu mai multi prieteni s-a iscat un conflict intre acestia si un politist care nu se afla in exercitarea indatoririlor de ... (vezi toată discuția)
Cum poti pedepsi un stapan de caine agresiv eliz_k eliz_k Buna ziua, Am un caine si cand ies sa il plimb exista niste alti stapani cu un caine agresiv lasat liber si imi creeaza mereu probleme. Le-am atras atentia ... (vezi toată discuția)
Sprei ``paralizant`` cu piper... kuykpopyk kuykpopyk spreiul cu piper,asa zis paralizant il pot purta cu mine peste tot?? de ex. pot sal pot in buzunar pentru autoaparare?? cand il pot folosi pentru a ma ... (vezi toată discuția)