avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.as dori sa știu care sunt pașii de urmat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.as dori sa știu care sunt pașii de urmat la notar ...

Buna ziua.as dori sa știu care sunt pașii de urmat la notar pentru vânzarea unui teren,ținând cont ca plata se va face prin virament intrabancar și este posibil ca banii sa între în contul cumpărătorului a doua zi.Va mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
pik, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:52, 25 Februarie 2021
Alegeti un notar si mergeti la el.
O sa va explice.
Dvs sunteti vânzătorul sau cumpărătorul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren intravilan b74sgm b74sgm Buna ziua. Sunt vanzatorul unui teren intravilan persoan fizica, iar cumparatorul este o persoana juridica care vrea sa achite pretul prin intermediul unui ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Promisiune asigurare utilitati teren ContSters137375 ContSters137375 Buna ziua.As dorii sa achizitionez un teren care are si cf-ul,dar ca utilitati are doar curentul.Proprietarul a zis ca la incheierea contractului de ... (vezi toată discuția)