avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am cu fosti socri un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am cu fosti socri un contract de întreținere facut ...

Buna ziua am cu fosti socri un contract de întreținere facut in 2010 Socrul meu a murit în 2014 iar în 2016 am divorțat si a rămas fosta sa grijeasca de mama sa eu nu am mai contribuit cu nimic de atunci ,am plecat în chirie,din câte mi sa mai spus eu acolo am partea lui fostu socru,menționez ca eu am investit ceva bani acolo ca și acum plătesc rate .Întrebarea mea este am cu adevărat parte acolo noi nu am făcut prtaj după divorț acum as vrea sa ma întorc înapoi sa locuiesc acolo unde am construit eu ,am făcut o camera dintr-un grajd îmi poate interzice sa ma mut acolo
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:53, 25 Februarie 2021
Dacă aveți contract de vanzare -cumpqrare cu clauza de intretinere ati avea dreptul ...trebuie insa studiat cazul in speta
Este doar contract de întreținere nu vânzare cumpărare cu clauza

Antoanela Geaman a scris:

Dacă aveți contract de vanzare -cumpqrare cu clauza de intretinere ati avea dreptul ...trebuie insa studiat cazul in speta

Si ce se obține in schimbul întreținerii?
Mergeti cu actele la avocat ca sa va lamuriti.
Este unul din atributele conferite de lege avocatilor si legea prevede ca si drept acest lucru celor care au probleme juridice.
Nu exista modalitate mai rapida de a va lamuri decat sa mergeti cu actele la avocat.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Întreținerea era sa le ofer un trai decent cu medicamente și toate cele necesare și cu înmormântarea după obiceiul locului .La socru iar făcut-o ca eram acolo în schimbul întreținerii ne dădeau casa cu pământ și cu bunuri .La cartea funciara eu figureze a fi intabulata si pe mine

Antoanela Geaman a scris:

Si ce se obține in schimbul întreținerii?

Alte discuții în legătură

Contract de vânzare-cumpărare cu clauza de întreținere înainte de dezbaterea succesiunii ion mirela ion mirela buna ziua. as dori sa stiu daca se poate face un contract de vanzare cumpărare cu clauza de întreținere fara a se fi facut succesiunea de după ce a murit ... (vezi toată discuția)
Divort nedorit de mine ciobanu mihaela ciobanu mihaela va rog sa ma lamuriti si pe mine ,ca sa stiu la ce sa ma astept in caz ca sotul isi duce la bun sfarsit amenintarile;locuim intr-o casa care apartine socrilor ... (vezi toată discuția)
Act de vinzare-cumparare ContSters96930 ContSters96930 Doresc sa stiu daca verisoarei mele ii poate strica actul de vinzare-cumparare cu clauza de intretinere ,soacra impreuna cu sotul verisoarei,socrul a ... (vezi toată discuția)