avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa timbru judiciar pentru partaj prin tranzactie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa timbru judiciar pentru partaj prin tranzactie

Buna seara,
Am o rugaminte cum se calculeaza taxa de timbru judiciar in caz de partaj in instanta prin tranzactie?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:16, 26 Februarie 2021
Eu cred ca e suficient sa taxati cu 20 de lei plus 1.5% din valoarea bunurilor de impartit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune valpetcu valpetcu Buna, Puteti sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa varianta pentru a face un partaj succesoral? Este mai bine sa-l facem prin notar? si in cazul ... (vezi toată discuția)
Divort+tranzactie anamaria2009 anamaria2009 [u]Situatie:[/u] 1.avem formulata actiune privind desfacerea casatoriei din vina ambilor soti, fara motivare 2.vrem sa facem si partajul in acelasi timp prin ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru - in cazul persoanelor cu handicap StelianaRus StelianaRus Buna seara ! O persoana care poseda certificat de incadrare in grad de handicap accentuat permanent beneficiaza de anumite facilitati (reducere, gratuitate) ... (vezi toată discuția)