avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Abuz din partea primăriei. Buna ziua, mă ocup cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Abuz din partea primăriei. Buna ziua, mă ocup cu comerț de ...

Abuz din partea primăriei.
Buna ziua, mă ocup cu comerț de autoturisme și de anul acesta la primăria de care aparțin, a introdus o absurditate de lege prin care obligă că la înstrăinarea unui autoturism sa anexez copie la cartea românească, până aici totul normal dar revin la afacerea mea care aduc mașini din Germania și eliberez numere roșii, in momentul vânzării autoturismul având doar numere roșii, proprietarul urmând să își facă el rar-ul. Până anul acesta fiscalul îmi era oferit, dar de anul acesta pentru a-mi oferi fiscalul trebuie sa anexez rar-ul la mașină, o porcărie de lege, prin care eu că vânzător de mașini, nu pot spune la cumpărător că îi ofer fiscalul după ce face rar-ul, omul find reticent cu oferirea fiscalului, de asta până anul acesta, mergeam cu omul direct la primărie și îmi punea stampila.
Dau un exemplu foarte concret, autorizația provizorie (adică numerele roșii) sunt cazuri in care sunt folosite doar 3 luni iar apoi autoturismul respectiv nu mai este înmatriculat în Ro, și eu find legat la impozit cu mașina, voi plati impozit pentru acel autoturism din cauza că nu am putut sa pun viza la primărie pentru înstrăinare.
Un alt exemplu, daca vând un autoturism care are numere roșii scoase, și persoană care cumpără mașină face accident, automat nu mai este făcut rar-ul, adică un alt caz în care rămân cu impozitul la primărie.
Va mulțumesc, aștept un răspuns prin care sa pot ataca aceasta decizie abuzivă in instanta.

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare auto viorelv viorelv In luna decembrie un prieten a vandut o masina avariata cu numere provizorii care au fost scoase pe numele lui , a încheiat cu cumpărătorul un contract de ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Acte de instrainare Dachanel Dachanel Buna seara. Acum doua zile am cumparat o masina din Falticeni de la o persoana fizica, \"eu sunt din alt judet fata de vanzator\" masina fiind adusa din ... (vezi toată discuția)