avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenirea datoriilor parintilor Părinții mei sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenirea datoriilor parintilor Părinții mei sunt divorțați ...

Moștenirea datoriilor parintilor
Părinții mei sunt divorțați de când eu aveam 1 an jumătate iar sora mea 3. Eu am rămas la mama iar sora mea la tata. Tata a murit și din câte am înțeles făcu-se rate la banca fără vreo asigurare rezultând în acestea fiind transferate moștenitorilor. Sora mea a spus ca a fost contactata în acest sens. Eu nu. Vreau sa știu dacă va trebuii sa plătesc și eu? Menționez ca nu am primit nici o mostenire(bani sau bunuri) în urma decesului sau,dar sunt copilul sau biologic.
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2021
CristianaH, utilizator
Cel mai recent răspuns: CristianaH , utilizator 21:06, 26 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti fi executata silit pentru datoriile parintilor decedati numai daca ati acceptat vreo mostenire de pe urma acestora si numai in limita pasivului succesoral. Daca nu ati mostenit nimic, nu datorati nimic.
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbătută, un moștenitor decedat dator la bancă: ce riscă ceilalți moștenitori? elenadragoi2008 elenadragoi2008 Buna ziua tuturor Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la următoarea speță : Sunt 3 frati care au casa părintească dar fără succesiune făcută. ... (vezi toată discuția)
Succesiune nedezbatuta cu mostenitor decedat cu datorii Valentin_Nita Valentin_Nita O sa va explic pe larg situatia si va rog sa ma indrumati catre rezolvarea ei. In 2006 a decedat bunicul meu. In urma lui a ramas sotia supravietuitoare cu ... (vezi toată discuția)
Card de credit sonigeanina sonigeanina Buna ziua Va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti si ma bucur foarte mult ca am gasit in sfirsit un ajutor.Am si eu o mare problema cu EOS KSI.In urma ... (vezi toată discuția)