avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! In 08.05.2015 au fost emise doua ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! In 08.05.2015 au fost emise doua incuviintari silite ...

Buna ziua!

In 08.05.2015 au fost emise doua incuviintari silite pe numele meu si al sotului in urma neachitarii unui credit BCR luat pe societate, care ulterior a intrat in insolventa. Creditul a fost garantat prin ipoteca si contract de fidejusiune.

In 16.12.2015 bejul a executat imobilul si de atunci si pana la data postei 18.02.2021 cand am primit ultima adresa nu am mai fost notificati in vreu fel.

Mentionez ca cele doua incuviintari insumau in 2015 92.411,98 lei, iar in adresa din 18.02.2021 creditorul prin intermediul bej revendica 66.268,16. Diferenta de 26.143,82 este mai mica decat valoare cu care s a vandut imobilul, respectiv 43.864,50.

Bejul vine acum la 18.02.2021 si afirma ca intre timp creditorul a recalculat datoria la zi, adaugand astfel dobanzi penalizatoare, fapt ce denota ca atat timp cat datoria nu va fi achitata integral vor curge penalitati in permanenta.

Ceea ce este cert este faptul ca dupa vanzarea imobilului bejul nu m a mai cautat in nici un fel.

Intrebarea mea este daca in acest caz se mai poate face ceva real?

Va multumesc in asteptarea unui raspuns din partea dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Executori judecatoresti si abuzuri in serviciu guz_marian guz_marian buna ziua ! am avut acel credit in euro cu ipoteca la BCR am primit o instiintare de la un executor ca o anume societate de recuperari credite a inzestrato sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita turelu turelu Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)
Executare imobil ipotecat fara sa fie ceruta insolventa firmei ? CRM2013 CRM2013 Buna ziua . Banca urmeaza sa execute prin executor , ipoteca asupra unui imobil a unor persoane fizice , cu care s-a garantat creditul unei firme . Creditul ... (vezi toată discuția)