avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum se complecteaza factura pe luna decembrie?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum se complecteaza factura pe luna decembrie?

buna,
sunt o pfa care are un contract de colabrare cu un srl. as vrea sa stiu cum anume trebuie completata factura de prestari servici pe luna decembrie a anului 2009, mai exact din data de pana in data de...adica se trece si 1 decembrie, si zilele libere prilejuite de sarbatorile de iarna (ziua nationala,craciun, anul nou) sau trebuie sa scad zilele libere din valoarea facturii? de ex : pe o luna plina (21 zile lucrate) treceam valoarea facturii de 1500 ron. in luna decembrie trec tot 21 de zile lucrate??? sper ca ati reusit sa intelegeti ce vreau sa spun.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 02:27, 4 Ianuarie 2010
Pai in contractul de colaborare cum scrie ca sunteti platita ?
Sunteti platita la luna , ziua de munca sau la ore prestate ?
Puteti sa emiteti si o factura cu o valoare mai mare , iar daca nu vor sa va plateasca , o anulati sau stornati si faceti una cu o valoare mai mica . ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se platesc zilele libere date de guvern prin lege? cosmin910 cosmin910 Buna ziua! Lucrez la o firma cu probleme financiare. Avem salariul taiat in proportie de 30% pe care \\"primim\\" CFS-uri adica 6 bucati. Pe luna iunie am ... (vezi toată discuția)
Zile libere de sarbatori crestine ,altele decat cele mentionate in codul muncii . vanju vanju Am urmatoarea problema , angajatorul acorda zile libere de sarbatorile crestine altele decat cele prevazute in lege , intrebarea mea este , aceste zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna ContSters494181 ContSters494181 Buna ziua,am o întrebare,am o angajat cu carte de munca cu salariul minim,ea de fapt e bona fetiței,in mâna ia 1000 plus plătesc cartea de munca,acuma ... (vezi toată discuția)