avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In ...

Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In Decembrie a decedat iar la sfârșitul lunii a expirat plata parcării și trebuia reînnoită . Am fost la asociația de proprietari cu dosarul ca sa prelungesc parcarea și mi s-a spus ca eu, ca fiica a lui, nu mai am dreptul la parcare. Adresa de pe buletin a mea e pe apartamentul tatălui meu, mașina lui pe care era făcută parcarea am păstrat-o . Și totuși, mi s-a spus ca nu mai am dreptul la ea pentru ca parcarea este pe persoana și nu pe apartament. Am mers la primărie la serviciul parcări și mi-a spus ca i-o cunoaște pe domnul de la asociație și ca nu ma păcălește. Și domnul de la primărie mi-a spus aceiași poveste. Mi-a spus ca dacă vreau parcarea sa particip la licitația și-n Martie când se va face atribuirea locurilor care nu au fost plătite. Între timp am parcat mașina tot pe acel loc, nefiind atribuit nimănui. Azi am primit usa un bilet scris de un vecin prin care îmi cerea sa nu mai parchez pe acel loc pentru ca nu l-am plătit. Mi-a spus ca din moment ce tatăl meu a murit acel loc nu-mi mai aparține. Ce am dedus eu..... parcarea ar fi trebuit plătită atunci in Decembrie când am mers cu dosarul și mi s-a refuzat. Am fost păcălită sa nu las actele și sa nu plătesc și cred ca acel loc a fost dat acelui vecin. Deși licitația nici nu s-a făcut. Doresc sa fac o reclamație sa se facă lumina in legătura cu aceasta problema doar ca mai sus de domnul de la primărie de la serviciul parcări care am înțeles ca este mâna in mâna cu șeful de la asociație. Unde as putea sa fac aceasta sesizare? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:51, 4 Martie 2021
Nu am posibilitatea sa va transmit fotografia cu autorizatia mea si cu contractul incheiat. Pe autorizatie scrie: D-nul............. posesor al autoturisnului cu nr. ................ se autorizeaza sa-l parcheze i str....................pe locul de parcare nr............ conform schitei, loc pentru care a achitat taxa de parcare. Semnaturi... Pe cealalta fata sunt vizele anuale. Pe spate obligatiile posesorului autorizatiei.
Deci am spus ca vorbiti ca sa vorbiti. In contract se scrie ca daca schimbi nr. sau autovehicolul esti obligat sa te prezinti la cel care a eliberat autorizatia sa comunici schimbarile. Daca vinzi si nu mai ai alt automobil esti obligat sa anunti si locul va fi vacant.
Si daca domnul .... e decedat, ce aplicabilitate mai au contractul si autorizatia?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Adam Grecu Ca de obicei, sunteti la obiect! Asa e cum spuneti, primariile sau consiliile locale, au gasit o sursa de venit, o escrocherie prin care se iau bani de la fraieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atribuire loc de parcare lauraoradea lauraoradea buna ziua! locuiesc in Oradea si in zona de domiciliu avem posibilitatea sa avem parcare de domiciliu. Trebuie achitata o taxa stabilita de consiliul local in ... (vezi toată discuția)
Parcare ali-ami ali-ami Buna seara,va cer ajutorul deoarece nu stiu cum sa procedez....vecinul care detie parcare a decedat,sotia si fiul(are gr de handicap) au dat masina,de 2 sapt ... (vezi toată discuția)
Lege parcare in fata blocului BlaKy BlaKy Buna ziua, Am tot cautat pe net si nu am gasit legea in vigoare care spune in ce conditii de inchiriaza aceste parcari. Problema este: De cateva zile s-au ... (vezi toată discuția)