avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am și eu o întrebare. Dacă are o chitanță scrisă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am și eu o întrebare. Dacă are o chitanță scrisă de mână ...

Am și eu o întrebare. Dacă are o chitanță scrisă de mână și nu este nici legalizată.la un teren. Îi poate servi în instanță.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:53, 27 Februarie 2021
Chitantele de mana nu se legalizeaza.
Poate ii foloseste, poate nu.
Cazul trebuie analizat de avocat cu actele în fata tot la fel cum va analiza și judecătorul la proces.
Poate ca nu știți dar avocatii se ocupa de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi litigioase, riscuri cumparare monykyss monykyss buna seara,sunt utilizator nou si am si eu o intrebare..din anumite motive trebuie sa ne mutam din locuinta in care stam acum..iar actualul proprietar ne-a ... (vezi toată discuția)
Lipsă titlu de proprietate teren cumpărat prin chitanță de mână Iahim9 Iahim9 Bună ziua! Bunicul a cumpărat o suprafață de teren extravilan doar în baza unei \"chitanțe de mână\" fără a încheia acte de vânzare cumpărare în ... (vezi toată discuția)
Casa cumparata cu chitanta de mana deniss757 deniss757 buna ,acum 12 ani , am cumparat o casa cu doua camere si teren , cu chitanta de mana de la un batran pe nume ion in varsta de 60 de ani . , acest batran in ... (vezi toată discuția)