buna ,acum 12 ani , am cumparat o casa cu doua camere si teren , cu chitanta de mana de la un batran pe nume ion in varsta de 60 de ani . , acest batran in urma cu 30 de ani si el a cumparat aceasta casa tot cu chitanta de mana. ,La mica intelegere eu am platit 30,milioane pentru cele doua camere iar sora mea floriana si sotul ei , cristea laurentiu ,au ramas sa mai dea ,lui batranul ion , 5 milioane ptr teren ,Acest lucru este specificat in aceasta chitanta de mana , martori au fost 4 persoane. cristea laurentiu ionel sotul sorei mele , . mama lui Cristea ioana . si doi vecini pereche,, alexe cristina si tene florin ,nu stiu daca acest batran a mai primit cele 5 milioane , dar nu am auzit sa fie ceva discutii pe tema asta , sora mea deja construind,usi casa pe acest teren in vara anului 2001 batranu ion a murit ..Cumpararea casei a fost in vara anului 2000 .iar in urmatoarele doua luni am primit o oferta de nerefuzat de lucru in germania. am inchis cu vro 3 lacate usa casei si poatra si am plecat in germania ,unde sunt si acum . in vara anului 2001 mama mea ristache dumitra ma anuntat ca mama lui cumnatul meu ,,, Cristea ioana (care in chitanta mea de mana a fost martora la cumpararea casei mele ) a vandut casa mea unei fete pe nume Aida , cu 60 de milioane . tot cu chitanta de mana .mintind ca aceasta casa ii apartine dar,,,, nare acte .iar intre timp a murit ,,, eu nu am putut sa plec de la serviciu ,, iar timpul a trecut , aceasta fata AIDA lociueste in casa mea de mai bine de 12 ani , iar eu nu m,ai vreau sa o las vreau sa,mi iau casa inapoi, am anuntat,o dar,,,,,,. refuza sa plece. ce e de facut va rog ajutati,ma . in vara asta a anului 2012vin in tara hotarata sa,mi primesc casa inapoi , cine cunoaste un avocat care ma poate ajuta ,, va rog din suflet ajutati,ma,,,, e groasnic ,, sa ma duc in tara si sa stau cu chirie?????????? , actionam din prima clipa dar,,,,,,,,, daca nai bani nu poti sa faci nimic , va multumesc ca pierdeti timpul sa cititi problema mea ,
Cel mai recent răspuns:
Nadia anghel , utilizator
21:07, 31 Octombrie 2017