avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua, Sunt întimat într-un proces de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua, Sunt întimat într-un proces de contestare a executării ...

Bună ziua, Sunt întimat într-un proces de contestare a executării silite în apel, apel formulat de către contestatară. Eu am formulat apel incident. După depunerea întâmpinării și a apelului incident, instanța a formulat rezoluție. Aceasta este rezoluția: ”In baza art. 474 C.pr.civ. constatând că s-a depus întâmpinare și apel incident dispun
comunicarea acestora către apelanta inițială cu menţiunea de a depune răspuns la întâmpinare
în termen de cel mult 10 zile de la comunicare în condiţiile alin. 4 din acelaşi articol,
răspunsul la întâmpinare urmând a fi luat la cunoştinţă de către intimaţi din dosarul cauzei și
cu mețiunea de a depune întâmpinare la apelul incident în termen de cel mult 10 zile de la
comunicarea acestuia”. Poate mă ajutați să înțeleg ce a vrut să spună în legătură cu alin. 4 din același articol și ultima parte. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara student Sorana29 Sorana29 Buna seara , am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspundeti. Sunt studenta anul 1 ,am depus la tribunal actele necesare pentru pensie de intretinere pe ... (vezi toată discuția)
Buna. dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel ... Mika T Mika T Buna. Dupa cate zile de la primirea dosarului cu cererea de apel tribunalul care trb. sa judece apelul trimite citatiile partilor din dosar. Multumesc. (vezi toată discuția)