avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Daca achizitionez intr un ansamblu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Daca achizitionez intr un ansamblu rezidential nou, ...

Buna ziua! Daca achizitionez intr un ansamblu rezidential nou, un apartament la parter, ca investitie, pot decide ulterior daca il inchiriez pentru locuit sau pentru desfasurarea unei activitati private? Apartamentul nu apare in act ca si spatiu comercial, desi alte apatamente vecine care arata exact la fel doar ca li s au prevazut niste scari la intrare, apar.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:17, 28 Februarie 2021
Puteti dispune de bunul imobil dupa cum apreciati,respectand procedurile aferente schimbarii destinatiei din spatiu
de locuit in spatiu cu alta destinatie cu informarea oficiala a asociatiei de proprietari si a autoritatilor in domeniu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la ... Ralu100- Ralu100- Buna. Vreau sa fac schimbare destinatie a unui apartament la parter din spatiu de locuit in spatiu comercial, stiu ca am nevoie de aprobare de la vecinii de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!detin un apartament la parter pe persoana fizica, il ... shoricica shoricica Buna ziua!Detin un apartament la parter pe persoana fizica, il pot inchiria unei firme? in ce conditii isi poate desfasura acolo o activitate privata? (vezi toată discuția)
Ce demersuri sunt necesare pentru schimbarea unei destinatii? paultrefu paultrefu Doresc sa achizitionez un imobil care este trecut in cartea funciara ca si spatiu de birouri . Eu as dori sa deschid acolo un coafor. Trebuie schimbata ... (vezi toată discuția)