avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara, în data de 26.02.2021 am venit de la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara, în data de 26.02.2021 am venit de la Baia Mare ...

Bună seara, în data de 26.02.2021 am venit de la Baia Mare la Târgu Mureș cu un camion de 40 de tone fara rovinieta. Voi fi amendat de către toate camerele de rovinieta prin care am trecut sau va fi numai o amendă,cât este cuantumul amenzii, se poate plati jumătate din minim în 48 de ore sau mai pot plati retroactiv rovinieta?Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Februarie 2021
LucaSilviu, utilizator
Cel mai recent răspuns: LucaSilviu , utilizator 08:04, 28 Februarie 2021
Veti primi doar o singura amenda, dar peste citeva luni va veni la adresa proprietarului camionului acel proces verbal. Amenda este de 250RON si veti putea plati la jumatate in termen de 15 zile.
Mersi mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta andyyy_77 andyyy_77 Buna seara. Astazi am trecut cu masina (autoutilitara pana in 3.5 tone) pe langa o camera mobila rovigneta, masina neavand rovinieta platita deoarece nu se ... (vezi toată discuția)
Contastare pv contraventie lonita lonita Buna ziua. Am fost amendat in trafic pentru o contraventie pentru care, consider eu nu sunt vinovat. Procesul verbal se ataca la Judecatoria Targu Mures in 15 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rovigneta sandoor sandoor Buna ziua, am o Dacie double cab, de 3 ani, pentru care anual in Octombrie cumpar rovigneta pe un an de zile ca sa nu mai am problema in urmatorii 12 luni. In ... (vezi toată discuția)