avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara montez in privat la case si numai la case ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara montez in privat la case si numai la case sisteme de ...

Bunaseara montez in privat la case si numai la case sisteme de supravegere cumparate de client .Sisteme care bat(inregistreaza) pana la limita proprietati. Ce obligatii am eu ca persoana fizica care montez aceste sisteme de supraveghere si clientul persoana fizica care e beneficiar . Avand doar o intelegere verbala pentru mentenanta .
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 14:20, 28 Februarie 2021
Legiuitorul a impus conditii stricte pentru persoanele care instaleaza sisteme de supraveghere licenta IGPR
clientul nu pateste nimic chiar daca instaleaza singur camerele....tu in schimb trebuie sa te autorizezi,altfel e treaba penala si te mai duce un pic si pe la anaf pentru impozitare venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere supraveghere bloc andrei_70 andrei_70 Un proprietar al unui apartament situat la parterul blocului, care are intrarea in locuinta prin balcon, a montat de curand 2 camere de supraveghere, la cele 2 ... (vezi toată discuția)
Camerele video Comosicus Comosicus 1.Este legal sa se instaleze camere video in salile de clasa din scoli fara acordul profesorului, parintilor? 2.Firmele care instaleaza sisteme de ... (vezi toată discuția)
Montare sistem supraveghere video c60411495 c60411495 Buna ziua, Am fost contactat de catre o farmacie sa ii montez un sistem de supraevghere video. (Societatea mea se ocupa cu vanzarea de produse IT, Software, ... (vezi toată discuția)