avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Locuiesc intr-un apartament de serviciu, iar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Locuiesc intr-un apartament de serviciu, iar angajatorul care ...

Locuiesc intr-un apartament de serviciu, iar angajatorul care este și locator vrea să facă un control la domiciliu ( ancheta sociala) cu o comisie în vederea reinoirii contractului de închiriere. Cum se va face aceasta ancheta în pandemie ? Daca vizitele la domiciliu nu sunt permise

Alte discuții în legătură

Criterii anl pentru inchiriere maria elena maria elena Am depus dosar pentru obtinerea unei lucuinte Anl spre inchiriere. Acesta cuprinde toate documentele necesare. Am indeplinit Criteriile de acces la locuinta, ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala ioanraul ioanraul din casatoria mea a rezultat un copil de 4 anisori.vreau sa divortez si am cateva nelamuriri,va rog sa ma ajutati.momentan stau intr-o chirie dar mentionez ... (vezi toată discuția)
Cere de apel la decizia de desfacere a casatoriei conf art 42 lulu82 lulu82 buna seara !astazi s a dat decizia de desfacere a casatoriei in care fetita noastra ia revenit mamei.cu toate ca expertiza sociala a declarat ca nu are tocmai ... (vezi toată discuția)