avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, aș dori un răspuns pe următoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, aș dori un răspuns pe următoarea speță dacă ...

Bună ziua, aș dori un răspuns pe următoarea speță dacă se poate: Suntem trei frați,mama noastră deține o locuință la țară,în momentul de față,se află în stare gravă la spital cu AVC,fiecare frate are propria locuință,eu locuind în Bv,iar frații la Buc,frații mei au luat cu totul controlul asupra bunurilor mamei mele,card bancar,cheie de la casa mamei mele,și nu îmi dau voie să intru în casă mai mele,amenintindu-ma.Vreau să știu dacă intru fara voia lor în locuința mamei,ce pot face ei pe parte legală.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dana_poso , utilizator 11:18, 28 Februarie 2021
Nu pot să facă nimic la acest moment nici dvs nici ei nu sunt proprietari.
Deci pot merge pentru a căuta documente necesare, fără acordul lor,chiar daca mama este in această stare? Mulțumesc pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare card bancar al unui bolnav de către o persoană neautorizată. unde pot sesiza acest fapt? SeaPoison SeaPoison Buna ziua, Fostul sot a facut un atac vascular de curand in urma caruia a ramas paralizat pe o parte fara posibilitatea de a se deplasa si cu afazie mixta. ... (vezi toată discuția)
Plangere insotita de probe impotriva unui furt solutionata cu hotul nevinovat din lipsa de probe Selina79 Selina79 Buna ziua! Revin pe acest forum cu o mare nemultumire. Ma refer in primul rand la competenta si corectitudinea justitiei romane. Tatal meu a decedat la ... (vezi toată discuția)
Drept la succesiune miheala miheala Buna ziua, suntem 4 frati buni, casa parinteasca a mostenit-o tatal nostru de la parintii lui si a construit-o/ intretinut-o impreuna cu mama noastra. In 1991 ... (vezi toată discuția)