avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract individual de munca retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract individual de munca retroactiv

lucrez la un SRL de cca 1,5 ani. din diverse motive, nu am semnat un contract de munca.
se poate semna acum si inregistra retroactiv la Ministerul Muncii contractul cu data de acum 18 luni cu plata tuturor taxelor si impozitelor aferente pe cele 18 luni ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: TD1 , utilizator 07:10, 5 August 2006
legal nu cred ca se poate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema tva retroactiv la drepturi de autor Florian_K Florian_K Buna ziua,va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari legate de tva retroactiv din drepturi de autor. O persoana fizica ce realizeaza venituri din drepturi ... (vezi toată discuția)
Compensare oroszstefanpfa oroszstefanpfa Intrebare: este dat un srl care in 2010 a avut prima si ultima lucrare. Din diverse motive s-au platit mai multe taxe si impozite decat ar fi fost obligatoriu. ... (vezi toată discuția)
Servicii in legalitate gabpl gabpl Buna ziua, As dori sa stiu ce forma legala am, pentru a putea fi in ordine din punct de vedere legal, in cazul in care ofer (temporar si destul de rar - cca ... (vezi toată discuția)