avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara! Tatăl meu dorește sa iese la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara! Tatăl meu dorește sa iese la pensie anticipat in ...

Buna seara! Tatăl meu dorește sa iese la pensie anticipat in Septembrie împlinește 60 de ani,are vechime de 30 de ani din care 10 ani de grupa 2. Dorim sa mai cumpărăm cati ani ne mai trebuie pana la 35 de ani.intrebarea mea este dacă putem sa cumpărăm acești ani si pentru pensie anticipata parțial? Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 11:41, 1 Martie 2021
Se poate cumpara vechime in munca doar pentru deschiderea drepturilor la pensie de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata carmenali carmenali Buna ziua. Tatal meu implineste 58 de ani in septembrie anul acesta, are aproximativ 35 de ani de munca, nu a avut grupa I sau II (unde a lucrat in anii 90 si ... (vezi toată discuția)
Poate iesi tatal meu la pensie? ionutz1984 ionutz1984 bunba seara as aavea si eu o intrebare tatal meu in august implineste 35 de ani de munca dintre care 22 de grupa a doua de munca fiind nascut pe 18 octombrie ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa-mi depun dosarul de pensie? mrg mrg buna ziua. Tatal meu implineste 60 de ani in luna noiembrie a acestui an. Are 35 ani cotizatie la stat si are grupa a 2 a de munca echivalentul a 6 ani , poate ... (vezi toată discuția)