Am făcut un copil la 17 ani , iar bunicii mei nu m au lăsat să l țin și au decis sa l dăm unei familii dar nu spre adopție, eu in certificatul fetei am rămas mama ei iar acel bărbat din acea familie s a trecut că tata al fetii . Iar acum aceștia vor sa mă decada din drepturile părintești , înțelegerea noastră a fost sa vad fata oricând doresc ,iar aceștia nu au vrut să mi o mai arate. Ce as putea face in acest caz ? Cum îmi pot recupera fata ? Menționez că acum am 18 ani.
gi-jane2
Moderator 5din 5 utilizatori consideră acest răspuns util
Da, puteti. Contestati in instanta recunoasterea paternitatii si apoi , nefiind copilul lui, nu se mai pune problema sa ramana la acestia.
Problema e alta, ai cu ce si unde sa il crestI.?
Tatal din acte e si tatal biologic? Ca daca nu, a cam declarat in fals si dvs. i-ati fost complice. Si aici e o problema si e grava, de natura penala. Daca este tatal biologic, contestarea paternitatii nu isi are rostul.
Ajutor- filiatie
Ana-Armina
Buna ziua!Am o problema destul de mare.Sora mea a ramas insarcinata,nefind casatorit cu tatal copilului acesta a refuzat sa treaca copil pe numele lui.De ... (vezi toată discuția)