avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Angajator si obligatii. Buna seara, astazi am aflat ca ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Angajator si obligatii. Buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care ...

Buna seara, astazi am aflat ca doi din colegi de ai mei care lucreaza in aceasi incapere dar pe alta grupa, au fost diagnosticati cu sars-cov-2, au stat in carantina si acum au revenit la munca.
Intrebarea mea este daca angajatorul avea obligatia se a informa intern despre aceste cazuri? Nu devine acest lucru un interes public?
Cel mai recent răspuns: blueblood , utilizator 12:35, 2 Martie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Angajatorii au obligația să informeze și să instruiască lucrătorii cu privire la prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, pe baza recomandărilor autorităților.
Vă mulțumesc!
Si cum pot afla recomandarile autoritatilor?
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
blueblood, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc!
Am crezut ca sunt recomandari special destinate dupa caz sau cazuri.
Ultima modificare: Marți, 2 Martie 2021
blueblood, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in cazul infectarii cu noul coronavirus, cand se poate ... Raluca Dana Raluca Dana Buna ziua! In cazul infectarii cu noul coronavirus, cand se poate intoarce cineva, legal, la munca? Poate reveni dupa 14 zile, chiar si cu test pozitiv? ... (vezi toată discuția)
Unii afirma ca noul coronavirus ar fi aparut in china in august 2019 CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Aveti aici linkul: https://www.mediafax.ro/coronavirus/wuhan-imagini-din-satelit-indica-o-alta-perioada-de-inceput-a-coronavirusului-19262504 Nu am ... (vezi toată discuția)