avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut proces cu casa de pensii cu salariile brute am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut proces cu casa de pensii cu salariile brute am castigat ...

Am avut proces cu casa de pensii cu salariile brute am castigat si la judecatorie si la curtea de apel dar avocatul din nu stiu ce motive a omis sa ceara cheltuieli de judecata si a facut dupa o cerere pentru cheltuieli de judecata unde a depus chitante cu sumele de bani ,s-a judecat si au dat urmatoarea hotarare-
În baza art.411 pct.2 C.pr.civ. suspendă soluţionarea cauzei până la o nouă stăruinţă a părţilor. Cu recurs pe toată durata suspendării.
ce pot sa fac in continuare
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

cu recurs pe durata suspendării Roman85 Roman85 • DOSAR NR. 39782/3/2015 R O M A N I A TRIBUNALUL BUCURESTI SECTIA A IV A CIVILA ÎNCHEIERE ŞEDINŢA PUBLICĂ DIN DATA DE 25.04.2016 TRIBUNALUL ... (vezi toată discuția)
Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. definitivă menoin menoin În temeiul art.411 alin.1 pct.2 Noul Cod de procedură civilă: Suspendă judecata pentru lipsa nejustificată a părţilor. Definitivă. Ce inseamna de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am depus contestație la executare silita și azi a ... Camelia C.I. Camelia C.I. Buna ziua Am depus contestație la executare silita și azi a avut loc prima ședință în urma căreia s-a suspendat judecarea cauzei, pe motiv de ... (vezi toată discuția)