avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. O întrebare am în legătură cu al 13 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. O întrebare am în legătură cu al 13 salariu în ...

Bună ziua. O întrebare am în legătură cu al 13 salariu în privat. Soția lucrează la o stație de benzinărie și este angajata din 02.04. 2020. Are dreptul sa primească acest salariu diminuat binenteles, sau nu are dreptul. Am cautat răspunsuri asemănătoare, dar nu am găsit nimic în mediul online. Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:44, 1 Martie 2021
Are dreptul numai daca este mentionat in c.i.m., in reg.intern al angajatorului sau in c.c.m. aplicabil.
Are dreptul numai daca este mentionat in c.i.m., in reg.intern al angajatorului sau in c.c.m. aplicabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu in plus la nașterea copilului leonardpana leonardpana Buna ziua Am următoarea situație Copilul meu s-a născut acum 2 luni pe 03.02.2020 Soția mea nu mai lucrează din 01.05.2018 Între 01.05.2018 și ... (vezi toată discuția)
Al 13-lea salariu Florentin1234bc Florentin1234bc Bună ziua. Vreau să stiu dacă al 13 salariu se poate da în mai mult de 2 tranșe, și dacă da, de cine depinde această decizie? De patron sau de vre-o ... (vezi toată discuția)
Sporul de radiatii panzarumitica panzarumitica sporul de radiatii se acorda, potrivit legislatiei, bugetarilor care lucreaza in locuri de munca cu acest pericol. Intrebarile mele sincere sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)