avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dosarul a fost la un complet intre timp sa schimbat la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dosarul a fost la un complet intre timp sa schimbat la alt complet ...

Dosarul a fost la un complet intre timp sa schimbat la alt complet si acum se intoarce la acelasi complet ce se poate face ?dosar pe litigii de munca se judeca din Martie 2016,firma este in insolventa din 2012 ,este facuta expertiza contabila judiciara si terminata din 2019 si sa tot amanat ,am fost angajat . Drepturi salariale,din 2017 se judeca la Tribunalul Valcea
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
valentin6768, utilizator
Cel mai recent răspuns: valentin6768 , utilizator 07:55, 2 Martie 2021
Oferiti mai multe detalii ca sa putem intelege. Daca nu intelegem, nu va putem ajuta.
Ce fel de dosar este? Care este obiectul dosarului? La ce instanta este? De ce a fost mutat la un alt complet? Un numar de dosar?
Dosarul este pe litigii de munca,firma este in involventa din 2012,ne-am judecat la Brasov si de acolo ne-a trimis la Valcea la judecatorul sindic ne judecam din 2016,in 2017 ne-am dus la Valcea in 2018 sa dispus efectuarea expertizei contabila judiciara in 2019 sa terminat expertiza sa facut obiectiuni la expertiza ,sa dat raspuns la obiectiuni ,sam fost pus sa platesc expertiza desi in expertiza se vede clar ca societatea are sa imi dea bani, ,in decembrie 2020 dosarul s-a schimbat de la s2 la s1 (un alt complet) acum ne-a spus ca dosarul se va muta inapoi la s2 la completul care a fost.Intrebarea mea este Ce pot sa fac,mentionez ca am avut avocat si dupa termenul din decembrie mi-a spus ca nu doreste sa ma mai reprezinte si a reziliat contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In anul 2016 in luna martie am dat in judecata firma la care ... valentin6768 valentin6768 in anul 2016 in luna Martie am dat in judecata firma la care lucram pentru drepturi salariale .la prima instanta in Brasov s-a dat suspendare in baza legii ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni sau contestatie la raspunsul expertului.sunt in judecata ... valentin6768 valentin6768 Obiectiuni sau contestatie la raspunsul expertului.Sunt in judecata cu firma la care am lucrat,ma judec de aproape 5 ani pe litigii de munca ,angajatorul este ... (vezi toată discuția)
Expertizã greºitã. posibilitate refacere expertizã. luciana468 luciana468 Cum pot recupera banii de la expertul pe care l-am angajat în proces şi a favorizat prin raport pe pârât, modificând datele din tabelul parcelar emis de ... (vezi toată discuția)