avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... in anul 2016 in luna Martie am dat in judecata firma ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

in anul 2016 in luna Martie am dat in judecata firma la care ...

in anul 2016 in luna Martie am dat in judecata firma la care lucram pentru drepturi salariale .la prima instanta in Brasov s-a dat suspendare in baza legii 85/2006(firma este in insolventa din 2012)am depus recurs impotriva suspendarii iar Curtea de apel ma trimis cu dosarul la judecatorul sindic pentru ca este vorba de drepturi salariale ce decurg din contractul colectiv de munca si pentru perioada 2013-2016 trebuie inscrise la masa credala.am depus dosarul la valcea la judecatorul sindic si am depus si cerere de inscriere la masa credala in anul 2017.In anul 2018 sa dispus efectuarea expertizei contabila judiciara,in 2019 s-a depus expertiza la instanta dupa care s-a facut obiectiuni la expertiza ,in ianuarie 2020 expertul a dat raspuns la obiectiuni in iulie s-a dat hotararea ca subsemnatul sa achit expertiza in 12 rate,de si din expertiza reiese clar ca societatea are obligatia de a-mi da drepturile salariale neachitate cu toate acestea instanta m-a obligat sa achit eu expertiza .in luna Decembrie 2020 dosarul s-a mutat pe S1 la un alt complet,si pentru termenul din februarie mi-sa pus in vedere sa depun o Nota de sedinta ,iar pentru termenul din Martie a zis ca va fi pe fond si vom discuta mai multe,lucru care nu s-a intamplat pentru ca la termenul din martie mi-sa spus de catre instanta ca dosarul meu se va muta inapoi la S2 adica la completul care a fost in urma unei hotarari a colegiului de conducere din cadrul tribunalului valcea,dispune ca prezenta cauza ,repartizata ciclic la acest complet sa revina la completul initial investit S2 reinfiintat incepand cu data de 15 .02.2021 .Intrebarea mea este ce trebuie sa fac si ce inseamna acesta mutare.Mentionez ca am avut angajat avocat care ma reprezentat pana in decembrie 2020 iar dupa aceia m-a sunat si mi-a zis ca nu doreste sa ma mai reprezinte si a reziliat contractul .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 19:22, 2 Martie 2021
Sunt treburi avocatesti. Deci, angajati alt avocat.
Expertiza se plateste de regula, de catre reclamant sau procentual de partile in proces. Instnata este in masura sa decida cui incredinteaza expertiza.
Daca veti castiga procesul puteti cere recuperarea cheltuielilor de judecata (inclusiv a onorariului pentrue xpert) in baza chitantelor originale pe care le veti depune la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul a fost la un complet intre timp sa schimbat la alt complet ... valentin6768 valentin6768 Dosarul a fost la un complet intre timp sa schimbat la alt complet si acum se intoarce la acelasi complet ce se poate face ?dosar pe litigii de munca se judeca ... (vezi toată discuția)
partaj succesoral ?? Manole Dumitru Manole Dumitru In cazul unui partaj succesoral, sotul care a decedat primul avea un apartament inaintea casatoriei. Din casatoria lor nu au rezultat copii, dar insa sotul ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni sau contestatie la raspunsul expertului.sunt in judecata ... valentin6768 valentin6768 Obiectiuni sau contestatie la raspunsul expertului.Sunt in judecata cu firma la care am lucrat,ma judec de aproape 5 ani pe litigii de munca ,angajatorul este ... (vezi toată discuția)