avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salar minim pe economie 01.01.2010
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salar minim pe economie 01.01.2010

care va fi salarul minim pe economie in 2010 pentru administratia publica locala
Cel mai recent răspuns: MsiC , utilizator 11:02, 25 Februarie 2010
Buna ziua !
Conform prevederilor legii unice , acest salariu este de 705 lei / luna .
~ Conținut șters la cerere ~
zahariamarius a scris:

Buna ziua !
Conform prevederilor legii unice , acest salariu este de 705 lei / luna .


Salariul minim este deocamdata 600 lei.Salariul de 705 minim este doar in sectorul bugetar si nici macar nu a fost marit pentru ca se va obtine prin adaugarea la salariul minim pe grila a sporurilor si astfel se va trece de 705.
In calitate de consilier juridic, ar trebui sa nu va prevalati de acest forum pentru obtinerea unor aplauze si sa nu oferiti date incomplete. Daca spuneti "705 - sa traiti bine" trebuie sa veniti si cu completarile de rigoare prin mentionarea grilei de salarizare si atributul necalificat in dreptul sal. minim amintit. Prin prisma faptului ca la acest forum au acces nu doar pers. cu studii juridice ar trebui sa fiti mai atent cu modul de exprimare a gandurilor. Se impune sintagma "sa invatati bine" inaintea celei amintite de Dvs.
buna ziua
ok am inteles ca sal va fi de 705 lei,dar cum se calculeaza?? se includ si sporurile si sa nu depaseasca 705 lei?? ca eu am luat ca in dec salariul..care e grila de salarizare....si de ce nu se gasesc toate functziile in legea unica de salarizare...offf multe intrebari in una singuraB-)..va multzumesc anticipat:yes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea unica de salarizare carmen a carmen a Sunt functionar public asistent 3 cu 1, cu o vechime de 6 ani, conform noii legi de salarizare am un salar de incadrare (cu tot cu spor de vechime) de 705, in ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare, bugetar dros dros Sunt absolvent de studii superioare, promotia 2009/2010, cu licenta, si sunt nou angajat, primul loc de munca, intr-o institutie bugetara, incepand cu luna ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public de la 1.01.2010 micasirena micasirena sunt cosilier juridic principal 2 cu 3 , cu o vechime in munca de 15 ani.ce salariu voi avea de la 01.01.2010 ? este in ceata cum se va calcula acel salariu cu ... (vezi toată discuția)