avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Colaborare SRL cu persoana fizica
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Colaborare SRL cu persoana fizica

Salutare!

Exista vreo forma legala prin care un SRL ar putea colabora cu o persoana fizica pentru activitatii ocazionale alta in afara de contract individual de munca sau respectiva persoana sa aiba PFA?

In cazul nostru oamenii vor valida date pentru algoritmi de inteligenta arficiala. Si am vrea sa ii platim pentru fiecare perioada de colaborare in functie de numarul de ore lucrate in platforma de validare a datelor. Oamenii pot intra oricand in platforma de validare si sa lucreze, nu vrem sa avem vreo constrangere de genul. Azi pot lucra 1-2 ore, maine niciuna, iar la final de fiecare luna sa ii platim pentru cate ore de lucru au cumulat in luna respectiva.

Multumesc!

Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
adrianispas, utilizator
Cel mai recent răspuns: adrianispas , utilizator 16:00, 1 Martie 2021
Ar fi : Incheierea unui contract de prestari servicii pentru activitati ocazionale....
Ar fi : Incheierea unui contract de prestari servicii pentru activitati ocazionale....
Aveti cumva si legea care defineste aceast tip de colaborare? Presupun ca este din codul civil nu din codul muncii.
Este supus dispozitiilor Codului Civil ., art.1851 si urm.

Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Multumesc mult pentru informatii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de prestari servicii flori1981 flori1981 buna ziua cine imi poate spune si mie care este legea care prevede incheierea de contracte de prestare service va multumesc (vezi toată discuția)
Contracte prestari servicii vs contract individual de munca CATALINADAN CATALINADAN Am un ONG si as dori sa stiu care-i modalitatea corecta de incheiere a contractelor pentru servicii de formare ( cursurile noastre sunt acreditate ANC si MENCS ... (vezi toată discuția)
Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)