avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii CMI la inceput de an
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii CMI la inceput de an

Ce tipuri de declaratii trebuie sa depuna un CMI la inceput de an si care este data lor scadenta? Mentionez ca CMI are un angajat care este in concediu de crestere a copilului. ( are contractul de munca suspendat). Multumesc si astept cu interes raspuns.
Cel mai recent răspuns: cristina.aftene , utilizator 11:17, 4 Ianuarie 2010
CMI=Cabinet medical individual?
Daca are un singur angajat si acesta suspendat pentru ccc( concediu crestere copil) cum isi mai desfasoara activitate? Nu trebuie sa -si supende si el activitatea?
Nu este obligat sa-si suspende activitatea. Medicul isi desfasoara activitatea fara acel angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical individual - medic cu activitate suspendata pentru cic doringhent doringhent Avem o situatie interesanta. Un cabinet medical individual care e incadrat la profesii liberale(medic dentist) are angajat un alt medic cu carte de munca. ... (vezi toată discuția)
Concediu si indemnizatie de maternitate - cabinet medical individual adelanaghi adelanaghi Buna ziua , as dori va rog un raspuns la intrebarea mea. Sunt medic de familie la cabinet medical individual ca persoana fizica autorizata , in relatie ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate diana1976 diana1976 Buna ziua, Sunt medic titular la un CMI (cabinet medical individual) si as vrea sa stiu ce posibilitati am de a-mi lua macar 3 luni de concediu de ... (vezi toată discuția)