avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Sper ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Sper ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea ...

Buna ziua,
Sper ca ma poate ajuta cineva cu un raspuns in urmatoarea problema. Sunt proprietara unei casei, in care sta si fratele meu,care are si buletin la aceasta adresa (l-am lasat sa stea si i-am facut buletin,pt ca mi-a mila de el).. As dori sa-l scot de pe adresa,deoarece este un tip violent verbal si imi este teama de el.Am fost la politie,am facut plangere,dar nu stiu cum trebuie procedat,pentru ca el sa nu mai aiba buletin pe adresa mea,Ce pot face in acest caz,cui trebuie sa ma adresez,catre ce institutie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 20:21, 2 Martie 2021
Faceți o acțiune de evacuare și apoi o acțiune de obșigare a lui să-și înregistreze la autoritățile competente un alt domiciliu.
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Daca este violent si va temeti puteti cere un ordin de protectie cu evacuarea lui temporara.

Pe fond nu va rezolva problema decat o evacuare pe procedura obisnuita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa-l scot pe fratele meu din casa? monika78 monika78 Buna ziua Am un frate care 35 ani care nu lucreaza si sta numai baut si mai noua a adus si pe o doamna in casa care este ( saraca cu duhul ), eu vreau sa l ... (vezi toată discuția)
Cum evacuez o persoana din apartament FurtunaIoan FurtunaIoan Eu cu mama si fratele meu stam intr-un apartament cu chirie la Romvial SA(fost ICRAL)Mama in urma cu peste 20 de ani a trecut-o la intretinere si pe sora mea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala andre-alina andre-alina am un prieten care are casa ocupata abuziv de niste indivizi si nu il mai lasa sa intre in imobil, unul din acesti indivizi are buletinul facut la aceasta ... (vezi toată discuția)