avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Sunt in divort cu sotul meu si am o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Sunt in divort cu sotul meu si am o intrebare referitoare ...

Buna seara. Sunt in divort cu sotul meu si am o intrebare referitoare la pensia alimentara pe care nimeni nu a reusit sa mi-o explice.
Datele sunt urmatorele: sotul este taximetrist. In mai 2020 am facut un imprumut la banca pt a cumpara un nr de actiuni ale firmei de taxi pt a numai plati planul. Asa ca i a fost cesionate acele părți iar el foloseste masina si incaseaza dupa bunul plac. Cat munceste atat castiga.
Prb este ca el apare ca angajat al firmei respective cu 2 ore pe zi si venituri de 300 lei. Desi incaseaza mult mai mult.
Acum pensia alimentara pt copii, avem 2 copii minori, se va calcula dupa venituri. Ce pot face in cazul asta.
Stiu ca face evaziune dar e destul de greu de dovedit si nici nu stiu unde si cui sa ma adresez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioana_79 , utilizator 20:15, 1 Martie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ginaelena ginaelena sunt divortata, minorul mi s-a incredintat mie spre crestere, pensia alimentara este de 130 ron. el munceste in strainatate si castiga foarte bine dar nu am ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere minori- tata taximetrist AnaAnita AnaAnita La ce cuantum de pensie alimentara au dreptul doi minori ai caror tata este taximetrist si nu prezinta acte corecte pentru stabilirea acesteia? este corect ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara platita sporadic mihaelas83 mihaelas83 buna ziua, deranjez din nou intr-o chestiune legata de pensia alimentara, asta dupa ce am tot auzit diverse pareri. in 28 iulie a.c s-a dat hotararea ... (vezi toată discuția)