avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara. Abia s-a încheiat ultimul termen la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara. Abia s-a încheiat ultimul termen la divorț iar ...

Buna seara. Abia s-a încheiat ultimul termen la divorț iar soția nemulțumită de felul în care s-a terminat susține că nu o sa mai primească nici un cadou (pachet) ,pe care eu îl trimit pentru fiica mea(are 6 ani ) .De altfel chiar azi a refuzat să primească florile pentru fetița dăruite de mine prin intermediul unei firme ,cu ocazia zilei de 1 Martie . Eu lucrez in străinătate ,iar fetița a rămas în grija mamei . Încă nu avem o decizie judecătorească cu un program (urmează ). Cum ii pot face copilului meu cadouri sau să o ajut financiar prin achiziționarea de hăinuțe ,cursuri ,etc. ,separat fata de pensia alimentara ,daca mama refuza cadourile ,pachetele ..etc. ,pe care eu le trimit fetiței ? Am fost acasă în concediu 6 săptămâni ,in ianuarie . Fetița a stat cu mine aproximativ 5 săptămâni ,fiind alegerea ei ; a stat chiar 2 săptămâni în care eu am fost obligat să stau în carantină (Corona)...Ne-am distrat mult .Relația noastră este foarte buna și chiar vreau sa ii fiu de ajutor , numai că simt că mama nemulțumită cu ceea ce a obținut (bani) , o să încerce să se răzbune prin alienarea copilului . Ce pot face legal , ca eu sa pot trimite în continuare ,pachete ,cadouri ,etc .fetiței ? Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri .
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:33, 2 Martie 2021
Încă nu avem o decizie judecătorească cu un program (urmează )

discutati atunci si despre aspectul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul copilului de a petrece timp cu tatal - ce e de facut? CostinIancu CostinIancu Buna ziua, Dupa cum mentionam si in alte topicuri de pe acest forum, sunt in proces cu fosta sotie pentru modificarea programului meu de vizita a fetitei ... (vezi toată discuția)
Program vizita minori nerespectat de mama magdalena24 magdalena24 ce poate face un tata care a trecut prin 8 procese de diferite feluri (ordonanta presidentiala, executare silita) pentru a si vedea fetita ( acum in varsta de ... (vezi toată discuția)
Denigrarea unui părinte Ramona larisa Ramona larisa Ce este de facut in situatia in care fiind in divorț cu soțul meu , acesta ma denigreaza in fata fetiței de 6 ani( ii spală creierul) ,încât fetița ... (vezi toată discuția)