avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somație și titlu executoriu pentru o amendă ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somație și titlu executoriu pentru o amendă contestată

Bună seara.
Am depus o contestație în data de 30.12.2020 împotriva unui PV prin care am fost amendat, întocmit în 01.12.2020, pe care nu l-am semnat și l-am primit la poștă pe 22.12.2020.
Astăzi am primit de la ANAF o somație și un titlu executoriu pentru amenda respectivă.
Îmi puteți spune mai exact ce se întâmplă și cum ar trebui să procedez?
Din moment ce am depus acea contestație nu se suspendă sau amână acel termen de plată pentru amendă?

Mulțumesc,
Alexandru.
Ultima modificare: Luni, 1 Martie 2021
Alex.., utilizator
Cel mai recent răspuns: Alex.. , utilizator 20:54, 1 Martie 2021
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa procedez in cazul in care mi sa spus ca sa anulat un pv si de fapt dupa cateva lunai primesc ca figurez cu datorii adina23 adina23 In iarna acestui an, pe 14.01.2008, sotul meu a primit o amenda auto ptr ca nu avea actele la el, 150 in 48 de ore sau daca nu 300 ron. Uitandu-ne mai bine, ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu emis inainte de judecarea contestatiei? ma poate lamuri cineva? antibibita antibibita Am si eu un caz pe care as vrea sa vi-l prezint, poate stie cineva ce pot face pentru rezolvarea acestuia. Este vorba de un proces verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie cu titlu executoriu mmics mmics Buna Pe 12.06.2010 am fost oprit de politie in alt judec decat cel de resedinta (Oradea). Mi-au suspendat carnetul pentru 3 luni, dar am refuzat sa le ... (vezi toată discuția)