avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită posibilitatea formulării unei acțiuni în ...
Discuție deschisă în Executare silită

posibilitatea formulării unei acțiuni în intervenirea prescripției ...

La posibilitatea formulării unei acțiuni în intervenirea prescripției datoriei.
Creantele inregistrate in 2010 si 2011, creditorul mai are dreptul sa-ti te execute silit? Au trecut cinci ani.

Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:00, 2 Martie 2021
ar trebui sa dati mai multe detalii. Ce datorie , la cine, cat ati platit, de cand nu ati mai platit, ce s-a intamplat de cand nu ati mai platit, etc
Formulati contestatie la executare si invocati prescriptia.
Daca nu a intervenit vreunul din motivele de intrerupere a cursului prescriptiei.
Creanta emisa de anaf. Am datorii către bugetul de stat.. sunt creante înregistrate în perioada 2010 - 2011. Mi-e mi-a pus poprire pe conturi.

gi-jane2 a scris:

ar trebui sa dati mai multe detalii. Ce datorie , la cine, cat ati platit, de cand nu ati mai platit, ce s-a intamplat de cand nu ati mai platit, etc

puteti face contestatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corespondența prin e-mail poate întrerupe prescripția? am răspuns în acest mod unor recuperatori de creanțe biancca biancca Buna ziua. Transmiterea unor adrese pe email catre recupetatori de debite prin care am specificat ca dreptul de a solicita executarea silita este prescris, ... (vezi toată discuția)
Prescriptie executare silita - poprire conturi Tirlea Andrei Tirlea Andrei In urma unei hotarari definitive si irevocabile s-a stabilit ca datorez unui cetatean o suma de bani. S-a pus sechestru pe conturile personale iar creditorul a ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorii către anaf Silvia Arteni Silvia Arteni Am nevoie să știu în cât timp se prescrie o datorie către anaf, persoana fizică în urma unui proces penal cu decizie judecătorească, iar datoria ... (vezi toată discuția)