avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Locuiesc in Cluj ,iar dupa succesiunea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Locuiesc in Cluj ,iar dupa succesiunea unui apartament ...

Buna ziua!Locuiesc in Cluj ,iar dupa succesiunea unui apartament aflat in alta localitate ,doresc să stiu daca plata impozitului pe.apartamentul respectiv se va revedea la plata impozitelor din Primăria.Cluj.Trebuie.sa fac deplasare la Brașov pentru a efectua plata impozitului?Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 2 Martie 2021
se plateste la primaria pe raza careia e imobilul.
Poate exista posibilitatea sa va faceti cont online.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa de timbru antisocial charm antisocial charm Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti, pe cat se poate in urmatoarea problema: Daca sunt administrator la o S.C. ,,X\'\' care are un litigiu cu o alta societate ... (vezi toată discuția)
Mostenire, uzucapiune tanase1985 tanase1985 Am o locuinta care nu e pe numele meu,tatal meu a murit in 1992 si nu am facut partajarea suntem 3 frati,dar in aceasta locuinta locuiesc doar eu si platesc ... (vezi toată discuția)
Platitor de impozit anual pentru apartament, pretentii posibile rodi2014 rodi2014 Imi puteti spune va rog daca faptul ca altcineva imi plateste de multi ani impozitul pentru apartamentul meu poate duce la ridicarea de pretentii asupra ... (vezi toată discuția)