avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... daca eu ca societate, in baza unui contract de ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

daca eu ca societate, in baza unui contract de administrare cu ...

daca eu ca societate, in baza unui contract de administrare cu X, primesc de la X o valoare de lei, reprezentand finantare nerambursabila ca sa implementez un proiect. Iar la finele proiectului, prin proces verbal dau tot ce-am implementat lui X? eu am dreptul pe perioada implementarii proiectului sa beneficiez de TVA aferenta fondurilor nerambursabile?

Alte discuții în legătură

Student la economie - ajutor cu o speta pe dret comercial irina-cucos irina-cucos Buna seara. Am o rugaminte, sunt studenta si printre examenele la management si economie am si unu de drept comercial. Tema pt examen este: de gasit o speta ... (vezi toată discuția)
Am sanse sa gasesc investitor pentru suma de 3000 euro? anamariarus anamariarus Buna seara. Am un SRL-D infiintat de o luna, fara activitate. Am depus la OTIMMC Cluj un proiect de finantare nerambursabila din fonduri guvernamentale pentru ... (vezi toată discuția)
Alegere procedura achizitie pentru achizitii proiect finantat din fd. nerambursabile Niculina Orzan Niculina Orzan Un proiect de cercetare finantat din fonduri nerambursabile, are de efectuat in perioada de implementare de doi ani mai multe achizitii printre ... (vezi toată discuția)