avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acum cateva zile un baiat a creat un grup de ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acum cateva zile un baiat a creat un grup de whatsapp(in care ...

Acum cateva zile un baiat a creat un grup de whatsapp(in care sunt in jur de 3-4 copii), acest baiat a facut niste poze unor profesori la orele online. in acest grup de whatsapp s-au trimis aceste poze cu profesori in diferite ipostaze la camera video la ore online. Si acesti copii au distribuit pozele cu profesori mai departe la alti copii si aceste poze au ajuns la profesori. Care sunt sanctiunile tinand cont ca a fost semnat un contract care spune ca nu ai voie sa faci poze sau sa filmezi, (adica care este sanctiunea pentru cel care a facut pozele, si care este sanctiunea pentru cei care le-au trimis). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:47, 4 Martie 2021
in contract nu scrie nimic despre sanctiuni? inseamna ca se aplica cele din cadrul regulamentului scolar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învãțãmânt - introducere camere video de supraveghere în sãlile de clasã lara12 lara12 Bună ziua, Aș dori să știu dacă această măsură este sau nu legală. În sălile de clasă, pe holuri și în curtea școlii s-au ... (vezi toată discuția)
Buna seara! sunt la limita rabdarii si m am gandit ca pot gasi ... nicoleya6632 nicoleya6632 Buna seara! Sunt la limita rabdarii si m am gandit ca pot gasi niste raspunsuri folositoare pe platforma aceasta. In urma cu 10 luni, am avut o relatie cu un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, copilul meu de 12 ani elev la o școală din bucurești ... CMC Bucuresti CMC Bucuresti Bună ziua, Copilul meu de 12 ani elev la o școală din București a fost urmărit după ce a fost amenințat în prealabil de niste elevi de etnie. Aceștia ... (vezi toată discuția)