Buna seara! Sunt la limita rabdarii si m am gandit ca pot gasi niste raspunsuri folositoare pe platforma aceasta. In urma cu 10 luni, am avut o relatie cu un baiat X, care ulterior m a manipulat si mi a facut poze in diferite ipostaze (eu si el fiind minori la vremea respectiva, X inca este minor si in ziua de azi) . Am fost amenintata ca daca nu fac ce imi spune el le va publica online, si ca daca vreau sa se opreasca sa ma dezbrac pe un apel video. M a tras in capcana lui, si a trimis pozele unor cunostinte comune, care acestea la randul lor le au trimis mai departe.
Intre timp s a oprit, iar eu am devenit majora, iar acum de ceva timp a inceput sa ma caute din nou. Ma terorizeaza cu telefoanele fie ele cu nr afisat sau ascuns, imi trimite mesaje pe orice retea sociala, pe scurt ma constrange sa discut cu el, iar eu nu vreau. M as gandi serios sa il dau in judecata, si as dori un sfat de la cineva care se pricepe in acest domeniu. Doresc sa mentionez ca NU SUNT singura fata careia i a facut asta, si ca are poze si cu altele. Inca un lucru pe care as dori sa il mentionez din nou este ca acesta inca este MINOR.
Va multumesc pentru ajutor!
Este vorba despre o infracțiune,lasa jena și mergi la poliție pt a formula plângere penală împotriva faptuitorului.Probabil în viitor o sa isi ceara si bani sau o sa te hartuiasca in continuare.Chiar dacă ești majora ar trebui să discuți cu părinții sau sa mergi însoțită de un av la poliție.
Ar fi indicat sa mergeti la avocat ca sa va sustina la politie dupa ce va analiza cazul.
Trebuie analizat și probatoriul in afara de situatia de fapt.
Veti si audiata de politist.