avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am lucrat intr-o companie de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am lucrat intr-o companie de telecomunicatii vreme ...

Buna ziua.
Am lucrat intr-o companie de telecomunicatii vreme de 3 ani si 5 luni. La momentul semnarii contractului am avut o clauza privind constituirea unui depozit de 1000 de euro( se retragea lunar 20% din comsionul de mobil , pana se strangea suma de 1000 de euro) . Acesti banuti erau retrasi ca in momentul in care la demisia mea existau contracte reziliate cu facturi neplatite , comsionul acordat se restituia companiei din acest depozit. Acest lucru nu s a intamplat. Eu mi-am dat demisia acum 50’de zile iar acel depozit nu mi a fost returnat. Managerul tot evita sa imi raspunda , mentionand ca n a primit raspuns de la cei ce se ocupa de comisionare. Cum pot recupera acei bani?
Notificare prin av pt a incerca sa rezolvați amiabil în caz contrar proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autenticitate in tribunal a chitantei de mana kalli kalli La inceputul lunii aprilie 2008 am luat avans 5000 euro pt vanzare apartament intocmind o chitanta de mana semnata de mama, eu, cumparator si un martor, nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie Kempes48 Kempes48 Bună ziua. Am mare nevoie de un sfat. Acum aproape 4 ani în septembrie 2013 am împrumutat un fost coleg de serviciu cu suma de 1000 de euro. La momentul ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata inchiriere autoturism Mihaigrecu2001 Mihaigrecu2001 In decembrie2014 am facut o rezervare pentru inchirierea unui autoturism in Bucuresti printr-un website international specializat, costul estimat al ... (vezi toată discuția)