avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de paternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de paternitate

Daca sotul vrea sa isi ia concediu de paternitate in ultima luna pana implineste copilul 2 ani. De la Agentia pt Prestatii Sociale i-au spus ca trebuie sa duca decizia de suspendare a contractului de munca pt perioada 16 aprilie - 15 mai (perioada cat va sta el cu copilul). Problema este ca dosarul ni s-a cerut sa-l depunem saptamana aceasta dar, din cate stiu, decizia de suspendare si suspendarea efectiva, se fac cu o zi inainte de suspendare. Cei de la munca sustin acelasi lucru iar noi nu stim cum trebuie sa procedam in continuare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:18, 2 Martie 2021
Nu scrie in niciun text de lege ca decizia de suspendare si suspendarea efectiva, se fac cu o zi inainte de suspendare.

Transmiterea in registru electronic de evidenta a salariatilor se face cu o zi inainte de data suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate inregistra un cim suspendat pe perioada de crestere copil cu o data anterioara? VIOLACRA VIOLACRA Buna seara, in 15 mai s a incheiat perioada de concediu de crestere copil iar pe 16 mai ar fi trebuit sa se opereze disponibilizare post pentru ca activitatea ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare dupa cic ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, Imi puteti spune ce am de facut pentru o angajata ce a fost in CCC, si se intoarce maine, dupa cei 2 ani (intregi)? Mai intai, banuiesc ca am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)